hits

En sprekk.

Hei alle sammen grunnet en sprekk uten sidestykke denne helgen / uken så har jeg ikke veid meg og dermed ingen oppdatering på hvordan det går.  Er så irritert på meg selv for at dette skjedde,  men denne uken og helgen legger jeg nå bak meg og så er 100% fokus og hardt arbeid til uken som kommer.  Grunnen til sprekken er vel mange faktorer som spiller inn,  det er økonomiske situasjon det er sykdom i familien ( bestefar)  osv og da er veldig fort gjort å miste fokuset skjenner jeg. 

Det ble rett og slett for mange ting å tenke på samtidig men det som er anderledes nå en hva jeg har gjort tidligere er jo jeg ikke legger hele prosjektet bort og bare durer på med overspising osv men tenker ja ja gjort er gjort og så kjører man på videre. I dag blir det litt husarbeid med kona føre det blir fotball på tv.

 

Én kommentar

Aud

25.02.2018 kl.11:11

Fortsett den gode jobben, en sprekk er ikke verdens undergang..

Skriv en ny kommentar

Kent Hausler

Kent Hausler

34, Orkdal

Jeg er mann på 34 år er gift og har ei datter på 8 år. Jeg har nå bestemt meg for å legge om livsstilen og begynne å slanke meg og trene. Jeg har satt meg ett mål om å gå ned 50 kilo på 1 år. Jeg veier i dag 180 kilo og er 190 cm høy. Dere kan følge med på denne bloggen hvordan det går fremover.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv